11/15/2011

Suomi-kynnet

Okei, joskus on pakko heittäytyä isänmaalliseksi :D Näiden kynsien tarkoitus ei ole sitten lietsoa kansalliskiihkoa tms. halusin vain tehdä oman versioni Suomi-kynsistä.
Jos haen näille jonkin tarkoituksen, niin olkoon sitten se ajoissa suoritettu onnentoivotus Leijonille jääkiekkokisoihin! Ei sillä, että itse ymmärtäisin yhtään mitään jääkiekosta, en osaa luistella hyvin, olen kaatunut ala-asteella luistellessani murtaen käteni, minusta luistelevat ihmiset muistuttavat kohmeisia pingviinejä, listaa voisi jatkaa loputtomiin mutta pitäähän silti oman maan joukkuetta kannustaa :D

Mutta mitä minä taas höpötän, kynsiähän te tänne tulitte katsomaan :)



 En ymmärrä, mikä ongelma mulla on näiden kuvien ottamisen suhteen! Näissäkin kuviaa manikyyri pari päivää vanha, ja sen huomaa kynsihauhan rajasta...!!


 Tällaisen kynnet sain aikaiseksi. Halusin kerrankin sellaisen kynnet, joissa joka sormi on täysin erinlainen  ;)
Mun mielestä Suomen lippu olisi paljon kivempi tuollaisten pallojen kera!

Hei, käytin näissä sitä Golden Rosen toista lakkaa, sähkönsinistä 182. Oikeastaan juuri samantapainen lakka kuin 177, jonka arvostelun löydät täältä. Ehkä hieman lirumpaa, tämä on jelly-koostumus.





Selitetään kynsien idea. 

Etusormi:
Pohjana OPI - Alpine Snow. Päällä töpötelty liukuvärjäys Golden Rose - 182. Leimattu kaksivärinen ruusu valkoisella Konadlakalla ja sinisellä Sinan leimauslakalla.

Keskisormi:
Pohjana Golden Rose - 182. "I <3" kuvio Sinan laatasta H valkealla Konadlakalla. Kuvio olisi täydellisenä "I <3 U", mutta jätin U:n leimaamatta. Sen tilalle maalasin akryyliväreillä Suomen lipun.

Nimetön:
Pohja OPI - Alpine Snow, sininen risti Golden Rose - 182 vapaalla kädellä maalattuna, valkoiset ja siniset pallot dotting tool + kyseiset lakat.

Pikkusormi:
Sotkin vinottain sinistä ja valkoista akryylimaalia. Käytin vettä apuna kynnen keskivaiheilla, jotta liukuma olisi tasaisempi. Videotutorial "sotkemisesta" täältä. Liliya näyttää videolla myös one stroke-tekniikkaa, kannattaa vilkaista! Sotkun päällä MiMaxin diamond shape-hileitä sydämen muotoon aseteltuna.

Peukku:
Pohja sitä kuuluisaa Golden Rose - 182, päällä (mikä Golden Rosettaja musta on tullut??)  Golden Rose-linerillä vetämiäni viivoja. Sitä jouduin laittamaan kaksi kerrosta, eli erittäin kökkö liner. Valkoinen liner taitaa olla niitä vanhoja Nature-linereitä. Nurkassa pallot dotting toolilla & akryylimaaleilla. Tästä "vaihtoehtotipistä" tykkäsin todella! Alanurkassa vielä one-stroke sydän tai kukkanen, miten sen nyt haluaa nähdä :D





Kauhupeukku, väärä käsi:


Aika jännä kuva!





//KaniFani

3 kommenttia: