11/05/2011

Golden Rose Fantastic Color - 177




   Löysin tällaisen ihanuuden Seppälästä hintaan 1,95 euroa !!! Nuo Golden Roset olivat siinä kassan etupuolella lasilaatikossa, ja edessä iso hintalappu 1,95 e. Ajattelin, että jos lakkaa saa noin halvalla niin eipä voi hävitä juuri mitään vaikka lakka olisikin kökköä. Ainahan huonoa lakkaa voi käyttää vaikkapa franken sekoitteluissa tms... :)

   Mukaan tarttui siis sävyt 177 (pinkki), 182 (sininen) ja 185 (harmahtava shimmervalkoinen). Nyt esittelyssä pinkki lakka.

   Kaikki sävyt olivat peruskamaa, ei mitään erikoista. Tuo harmahtava shimmervalkea oli vähän erikoinen, muttei silti mitenkään uniikki. ;)
Siinähän möllöttää

 Sävy näyttää pullossa ihan peruslakalta. Ei mitään "ooaauu" ilmiötä...




     Pullon muotoilu tuntuu ihan huutavan, että "minä olen pulilakka, älä koske, olen kaikin puolin surkea!", toisaalta se on jotenkin hauska. Liian usein näkee pulloja, missä on ihan selkeästi haettu OPI-pullojen muotoa... :)



    Korkki on hieman rasittava, uutena sitä ei tahdo saada auki lainkaan ja siitä ei saa oikein kunnon otetta.






    Pensseli oli iloinen yllätys! Suti oli kapea, aika lailla samanlainen kuin China Glazen pensseli. Kapea on hyvä, koska sillä lakan saa ihan lähelle kynsihauhan rajaa menemättä silti siihen kiinni.


Kuvissa lakka näyttää neon lakalta, vaikka se ei sitä ole.



    Värkkäsin näihin leimaruusut. Käytin valkoista ja mustaa Konadlakkaa ja Sinan leimasinta & laattaa H. Nimettömän viivakoodi Konadlaatasta m44.




   Tarvitsen kyllä rutkasti harjoitusta tuossa leimailussa! En pyyhkäissyt scraperilla nimettömän viivakoodia tarpeeksi hyvin, joten tuohon tuli tuollainen typerä viiva...



    Mitäs tästä lakasta keksisi. Levittyvyys on tosi hyvä. Kuivuu nopeasti. Yhdellä kerroksella peittää, mutta kuulsi kuitenkin hiukan läpi joten laitoin kaksi kerrosta. Paksuuntuu tosin pullossa melko nopeasti, eli ei ehkä sovi ihmiselle joka lakkaa periaatteella "kerran kuussa".
 
   Itse lakan sävy on peruspinkki. Ehkäpä jotenkin tunkkainen... tumma? Näitä on nähty ennenkin, mutta minulta puuttui juuri tuollainen peruspinkki. Ehkä se on kuitenkin se peruspinkki joka tulisi löytyä jokaiselta kynsihyypiöltä...?

Kauhukuvien aika, eli "väärä käsi" !!





Kynsinauhan raja on... No. Hirvittävä :D

   Suosittelen kuitenkin itse lakkaa lämpimästi, myös valkoinen ja sininen olivat hyviä niistä lisää myöhemmin. Ensi Seppälänreissulla ostan todennäköisesti loputkin sävyt :)

Lakan saat itsellesi Seppälästä huimaan hintaan 1,95 e. :)

//KaniFani

4 kommenttia: