11/11/2011

Pupuja!

Tällä kertaa puput löytyvät kynsistä eikä kanitarhasta... :D
Ooo näitä mun aloituspuheitani. Pääsen varmasti joillekkin runomessuille tms... ;)




Pohjana China Glazen Cha Cha Cha. CCC on Chinan kesäkokoelmasta Island Escape. Lakka on ihana, se on raikas vihreä runsaalla kultaisella shimmerillä. Shimmeriä on niin paljon, että lakka kävisi ehkäpä shimmerin sijaan duochromesta...!

Lakkaa kynsillä 2-3 kerrosta, joissain kynsissä useampia kerroksia. Levittyvyys oli taattua China Claze-laatua ja lakka kestikin kynsillä täydellisenä neljä päivää. Ehkä pitempäänkin, mutta halusin siinä vaiheessa jo uudet kynnet -> CCC sain väistyä.

Island Escape on kyllä jakanut lakkaaddiktien mielipiteitä. Osa, esim. minä, vannovat Escapen nimeen. Toiset kuitenkin tykkäävät huonoa tästä upeasta kokoelmasta..!! Meitä on moneen junaan, muttamutta... :--]










 Leimasin puput Konadlaatasta S10 (musta ja valkea Konadlakka), joka on yksi ihanimmista Konadeista ikinä! Miksi sitä esitellään blogeissa niin harvoin? Koko laatta täynnä ihania, söpöjä kuvioita <3

Mulla on vielä ongelmia tuon leimailun kanssa, nämä kynnet tosin onnistuivat melko hyvin verrattuna edellisiin tekeleisiini ;)


Peukku

Keskisormi


//KaniFani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti