12/09/2011

Kertakosketuksella

One stroke, kieliopillisesti yhdellä iskulla, KaniFanin suomennoksena kertakosketuksella tai kertaheitolla...


Eli taas eksyin akryylimaalieni pariin ja harjoittelin jälleen maalailua. Huonolla tuloksella...


Ja klikkailkaahan kuvia suuremmiksi ;)



Löysin tällaisen aivan mahtavan linkin, jossa näytetään miten tällaiset ruusut voi tehdä. Soveltelin vähän, jätin mm. ne pikkulehdet pois jotta ruusuista voisi tehdä suuremmat: Isot ruusut rokkaa :)


Alan pikkuhiljaa käsittämään one stroken päälle, vaikka parantamisen varaa olisikin ;) Juuri tällä hetkellä kynsissä paistattelee sellaiset mintunvihreät kertaheitot, että voin jopa avata kädet nyrkistä silloin tällöin... :)


Entä mitä näihin kynsiin tarvitset?

Kärjen töpöttelyyn Viva la Diva - 121. Sinertäväpohjainen glitter koko kynnellä Maybelline NY Colorama (vanha pullo, sävy kulunut). Akryylimaalit Tiimarista.

VLD on ihana lakka, joka ei nyt pääse ollenkaan oikeuksiinsa. Tummanvioletti jossa vaaleampaa liilaa, pinkkiä ja pikkuisen mustaa shimmeriä. Ohuesti ja helposti levittyvä koostumus, kuivaa melko hitaasti mutta ihana lakata. Pullon desing on ihankuin joku lasten leikkimeikkien pakkaus, mutten anna sen häiritä. Sivellin on ihanan kapea ja pitkä: Se ulottuu pullon pohjaan asti eikä ole samanlainen ällötynkätöpö kuten Lumenen Natural Code-lakoissa. VLD-lakat eivät sisällä formaldehydiä, tolueenia, kamferia eivätkä dibutyyliftalaattia. Lakan saat omaksesi Kicksistä.

















//KaniFani


2 kommenttia:

  1. Noihan on todella nätit! :) Itsekkin testailin tuota tekniikkaa tässä taannoin. Ajattelin tehdä itselleni ruusukynnet mutta vaaleanpunaisena jossain kohtaa...^.-

    VastaaPoista
  2. Siri: Kiva että tykkäsit :) Tekniikka itsessään on tosi kiva ja helppo, se vaatii vain hieman hermoja näin aluksi. ;)

    VastaaPoista