12/13/2011

Lakkaholistin pukuloistoa

Rakastan kynsistä tarinointia! Tätä ponnekasta lausahdusta seuraa koko stoori (x]) :


Kuka katsoi Linnan juhlat 6.12.2011? Minä en voi sietää toistensa päälle puhuvia ja nimet väärin muistavia juontajia ja kameramiestä joka kuvaa milloin mitäkin kattokruunua vieraiden sijaan, mutta rakastan pukuja! Minulla oli juhlia katsoessani yksiväriset, kiiltävät ja viikon vanhat mustat lakkaukset sekä joka kynnessä komeilemassa yksi kirkas strassi. Juhlien loputtua minun oli tarkoitus poistaa mustat lakat ja vääntää jotain hienoa, mutten tietenkään jaksanut. Silloin se iski. Inspiraatio! Pukuja ihaillessani minulle muodostui hassu ajatus siitä, minkälaisen puvun haluaisin jos pääsisin joskus Linnaan.

Viikon vanhan lakkauksen kynsinauhan raja oli tietenkin näkemisen arvoinen, mutta väsynyttäkin väsyneempänä halusin vain toteuttaa inspiraationi valmiille pohjalle enkä alkanut vetämään sitä yhtä mustaa lakkakerrosta mikä korjaisi kaiken. Onneksi edes kaikki strassit olivat tallella!








Koristeluina siis: Kuivamarmorointikuvio & one stroke-helma akryylimaaleilla!

Ohjeet kuivamarmorointiin akryylimaaleilla:

 Tarvitset: dotting tool (iso), ohut sivellin (hätätilassa coctailtikku tms.), väh. 2 erinväristä akryylimaalia, vettä (pensselin puhdistukseen)

Toimi reippaasti, ettei maali kuivu työvaiheiden välillä!

1. Ota maalia dotting tooliin reippaasti. Tee palleroita.
2. Ota nyt toista maalia dotting tooliin ja tee sillä reilut pallot entisien pallojen väleihin. Nyt koko kyntesi / valitsemasi alue (esim. tipin alue, minulla vinotippi) on paksuhkon "pallomaalikerroksen" peitossa.
3. Ala työstämään maalia ohuella pensselillä tai tikulla. Tikku tosin jättää maaliin helposi ärsyttäviä viivoja, joten itse suosin sivellintä. Vetele viivoja, tee kiemuroita, mitä vaan. Minä tein pikkuruisia puoliympyröita. HUOM! Älä sekoita maaleja liikaa! Silloin ne sulautuvat yhteen ja kuvio katoaa (musta + valkoinen = yksivärinen harmaa)
4. Anna kuivua. Päällyslakkaa vaille valmista!







 "Helma" on toteutettu one stroke-tekniikalla.







//KaniFani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti