1/05/2012

Marilyn, Marilyn



Okei, postaustahti on hiljentynyt huomattavasti, mutta joulunjälkeismenojen aikana ei juuri ehdi kynsiä laittaa. Siksi olen ollut jopa kahdeksan päivää samoissa kynsissä!! Tätä ennätystä pitää hallussaan ChG:n Love Marilyn - lakka, jolla lakkasin heti jouluaaton jälkeisenä iltana.




Oman osansa postaustahdista haukkaa tämä veijari:


Eiks oo ihunat kuoret? :)



Uusi iPhone 4s kapulani, josta en malta laskea sormiani irti. Koska kyseisen iLuurin netti on niin paljon nopeampi kuin läppärin jolla istun nyt, ei mieli tee ollenkaan päivitellä juttuja koneen kautta.

Jos kerran iLuuri on niin paljon nopeampi kuin läppärini, miksi en päivitä juttuja kapulan kautta?

Koska tuntemattomasta syystä iTyhmä ei suostu lisäämään kuvia Bloggeriin! Nyt kaikki Apple-tietoiset henkilöt! Pystyykö 4s-kapulalla laittamaan Bloggeriin kuvia mitään kautta?

Kuvassa mukana Possu, iKännykän uskollinen telakka jolla Hänen iKorkeutensa lataa akkujaan ja soittaa musiikkia sillä välin kun tahmaräpylä menee viilentämään sormiaan hangessa liian näpäyttelyn seurauksena.
Tai käy kiduttamassa kaniparkoja läsnäolollaan.






 Asiaan.

 China Glaze - Love Marilyn.
Kokoelma China Glaze Eye Candy 3D Glitters Collection Winter 2011.






Ihana hopeinen korkki!



 Tämä. On. Ihanan. Kestävä. Ja. Kaunis. Lakka.

Marilyn kesti kynsillä kahdeksan päivää (myös oikeassa kädessä!) ja nämä kuvat on otettu yhdeksäntenä päivänä! Kasvuraja todistaa etten puhu huuhaata! Lakatessani lakka oli ihan kiinni kynsinauhan rajassa! Iiii!

Lakka on kaunis. Peitti kahdella kerroksella plus muutamia pikku korjailuja pariin kynteen kolmannella kerroksella. Kuivahti nopeasti. Vaatii pari kerrosta päällyslakkaa jotta raastinrauta - efekti katoaa... Päällyslakkana Lumenen vanha ja kuivunut väritön.




 Sain joululahjaksi microhelmiä ja kirkkaita strasseja, joten pitihän niitä testata. Keskari oli suosikkini, etusormi inhokki.










Lähikuvia!

Etusormi


Peukku



Nimetön



Keskari


Pikkurilli












//KaniFani


3 kommenttia:

  1. Vannoutuneena Applen vihollisena en ole tästä ihan varma, mutta tietääkseni kuvien lataamiseen tarvitsee erillisen Blogger-sovelluksen (: Sama lähes kaikissa muissa palveluissa.

    VastaaPoista
  2. Enpäs tuosta iPhonella latailusta kyllä tiedä : o Mutta hei, piti sanoa, että aivan tautisen kaunis lakka tuo Love Marilyn! Ja kuvat on tosi onnistuneita, korostaa hyvin tuon lakan majesteetillista olemusta.
    Mielestäni kaikki kynnet ovat oikein onnistuneen näköisiä, omaksi suosikikseni taitaa tosin kohota tuo pikkurilli!

    VastaaPoista
  3. Ine: Äh, koko kännykkä on jo täynnä eri sovelluksia, mutta kai tuo on pakko ladata ;)

    Derra: Kiitos :) Marilyn on mielestäni kokoelman upein lakka (toisaalta en omista vielä tuota ihanaista "miljonääriä"..) ;)

    VastaaPoista