12/19/2011

Pupujussi loikki yli valkoisen maan

Sutti lenkillä eilisiltana

Märkää lunta sataa, lämpötila jotain nollasta miinus yhteen

Uninen pupu ei liiemmin pitänyt siitä, kun topakka täti tuli kiskomaan karvapallon ulos (nyttemmin "hieman" lumiseksi muuttuneesta) tarhasta valjaisiin ja lenkille lumisateeseen. Parin hangessa möyrimisen, muutaman säikähdyspompun ja päälle sataneesta lumesta pintakosteaksi muuttuneen villan jälkeen kani istahti maahan ja alkoi, jos kanista nyt niin voi sanoa, murjottamaan.
Kannettuani angoran takaisin tarhan portin lähettyville se hyppi opettamani tempun ohjaamana tökkimään porttia. Päästin pupsin sisään, riisuin valjaat ja annoin pienen herkkupalan, jonka jälkeen pitkäkorva suuntasi lämpimään, lumen kuorruttamaan majaansa missä itse jo hyvin vauhdikkaalla lenkillä käynyt Ameeba odottelikin kaveriaan. Pupun loikkia säesti takajalan pamautus ja ynähdys. Tulkitsen sen niin, että Sutti ei halua nähdä minua enään valjaat kourassa lähettyvillään. Ainakaan ihan pian...




Klikkaa kuvat suuremmiksi!



Ei näy silmiä :) Liikaa villaa!







Tuo villa on ihan tähtitieteellinen! :D

Miksi mulla tulee noista tassuista mieleen tunturipöllön jalat..!
"Mitä tuolla on? Eks kerro? Sitte otan ite selvää!"


Luminen kanila tietää lumitöitä sinnelläkin päin. Kanikopin ympärillä oleva alue on kokonaan paljas ja pienemmille piilopaikoille sekä vessanurkalle ja heinäkatokselle menee omat pikku polut.














//KaniFani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti