10/31/2011

Halloween nails

Lupasin julkaista Halloweenkynteni jo eilen, mutta unohdin sen... :)
Tein kynnet toissapäivänä, ja parissa päivässä ehdin teloa kynsihauhan rajan nimettömässä johonkin. Yritäppäs tässä nyt vakuuttaa kaikki halloweenkynsillä :D
Klikkaa kuva suuremmaksi!

 Tämän manikyyrin teossa, kuten lähes aina, eksyin Tartofraisesin upeaan blogiin. Tiedättekös, minulle tuli ihan täydellinen oikosulku siitä miten päin hämähäkinseitin nuo väliviivat piti tehdä...!! No, tiesin heti alussa, että tahdon maalata The Halloweenkynsiini jotain käsin. Halusin ei-niin-vakavat kynnet, ja hehe, sellaset näistä kyllä tuli :)

Halusin käyttää oranssia, valkoista ja mustaa. Eksyihän sinne pilkka keltaistakin, mutta so what. Sitten se sama oikosulku iski, enkä keksinyt miten toteutan pohjan näille käsinmaalauksille.

Sitten se Tartofraises-vaihe. Kyseinen blogitar oli tehnyt näin ihanat halloweenkynnet, joita sitten plagioin. Halusin tosin tippien rajoista pyöreämmät. Jälkeenpäin ajatellen se oli hyvin epäviisasta, tippiseitit olisi ollut helpompi maalata suoremmalle tipille.

Nimettömän seitistä tykkäsin todella! Sen keksin ihan itse :) Muiden sormien random käsinmaalaukset, no, hehe :) Jos joku ei tajunnut (ei ihme) mitä maalaukset esittävät, tässä se tulee:

Pikkurilli: Kynttilä
Keskisormi: Kurpitsa (!)
Etusormi: Pikkuhämähäkki seittilangan päässä ja lisää hämähäkinverkkoa
Peukku: Torahammashämähäkki :D












Minkäslaisia halloweenkynsiä / tyylejä teiltä löytyy?







//KaniFani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti